XIX Disainiöö Festival
16.-22.09.24

Jaga üritust

Oksana Tandit esitleb kestlikku kollektsiooni „RING“

24.09.2023
P kl 18.30 sissepääs
P kl 19.00 show algus

Hind 25 €
Soeta piletid SIIT!

www.oksanatandit.com

Facebook

#oksanatandit #oksanatanditconceptstore

__________________________________

@ T1 Vaateratas    Vaata kaardil

XVIII Disainiööle annab 24. septembril lõpuakordi Oksana Tanditi uus kollektsioon „RING / CIRCLE“, mille esitlus toimub T1 keskuse võimsa vaateratta kabiinides, 120 m merepinnast.

 

Kollektsiooni ideeks on anda uus elu komplektidele, mis ühel või teisel põhjusel, olgu selleks siis pandeemia, sõda, üleüldine halvenenud majanduskliima vmt, on jäänud seisma. Sellest ka valik esitluseks vaaterattal, mis disaineri jaoks sümboliseerib ringdisaini, eluratast ning koostööd. Oksana leiab, et „hea disain on miski, mis on loodud kestma ja inimesi teenima. Rõivad peavadki olema loodud eeskätt mõeldes inimestele, naturaalsetest ja kvaliteetsetest materjalidest.“

 

Kollektsiooni „RING/CIRCLE“ fookuses on disaineri eelnevatest kollektsioonidest pärinevad pidulikud õhtukleidid ja kostüümid, mis läbivad täieliku redisaini, arvestades tänapäeva praktilise moe konteksti – nii võib näiteks kleidist saada hoopis seelik, pluus või jakk. Moelooja kombineerib pidulikku faktuuri tagasihoidlikumaga, slim-siluetti oversize’iga jm. Kollektsioon on loodud kaasaegsele ja vastutustundlikule, kuid samas isikupärast stiili ning kvaliteetseid materjale hindavale tarbijale.