XIX Disainiöö Festival
16.-22.09.24

Jaga üritust

EXTERY ja EMAL taskupark

18.09—24.09.2023
E kl 17—21
T-P kl 12—20
Tasuta! 

https://extery.com
Facebook
Instagram 
#exteryurbanfurniture #getoutside
__________________________________
@ Kasvuhoone / Design 3    Vaata kaardil

Disainiöö festivali väliala rikastavad ja elavdavad EXTERY Linnamööbli ja Maastikuarhitektide Liidu koostöös loodud taskupargid. 


Taskuparki valitud tooted on Extery kollektsiooni kõige uuem disain, mis ühest küljest pakub koduse elutoa tuttavlikkust ning mugavust ja teisest küljest põnevat ruumi ülesehitust modulaarsusest ja hargnevusest, mille püüd on asustada seda aktiivset ruumi, mis on seni jäänud täitmata.

 

Parkmik „Linnadiivan“

Parkmiku pealkiri viitab antud lahenduses kasutatud linnamööbli perekonna Veer disaini olemusele. Kasutaja mugavusele suunatud disain pakub pingil puhkajale mitmeid eriilmelisi ja mõnusaid asendeid. Antud disaini eripära on Veer pingi seljatoe lõpus asuv horisontaalne pind, mis istub täpselt küünarnuki alla, kui lehitsed telefoni, hoiad raamatut või kohvitassi. Elutoa diivani tuttavlikkus võimendub veelgi enam tänu disainis kasutatud ümaratele toruvormidele.

 

Parkmik „Hargnemine“

Lahendus on üles ehitatud Extery kõige uudsemast modulaarsest lahendusest. Tooteseeriat nimega Haru saab kasvatada mitmes suunas ning täpselt nii pikalt, kui vaba ruum seda võimaldab. Haru hargnevus loob ja liigendab ruumi erinevatele kasutajatele mugavalt ja häirimatult.