XIX Disainiöö Festival
16.-22.09.24

Jaga üritust

Deborah Alden

Deborah Alden on Brooklyn Fashion + Design Accelerator (BF+DA) tegevjuht, kus ta juhib kõrge potentsiaaliga ettevõtete programmi, mis aitab alustavatel brändidel välja töötada parim jätkusuutlik arengustrateegia. Deborah'l on üle 20 aasta kogemust disaineri, strateegi ja õppejõuna, propageerides uuenduslikku tootearendust. Tema töö varieerub Ameerika Ühendriikide saja edukama ettevõtte hulka kuuluvate firmade juhendamisest innovatsiooni teemadel kuni innovaatilist disaini puudutavate ärimudelite käivitamiseni.

*Deborah Aldeni osalus onvõimalik täna Baltic American Freedom Foundation'i Baltic American Dialogue programmi rahastusele.

Brooklyn Fashion + Design Accelerator
Brooklyn Fashion + Design Accelerator on ettevõtluse aktseleraator, mis on loodud Pratt Disainiülikooli algatusel ning võimaldab paljulubavatel moeloojail, tööstusdisainereil ja inseneridel õigete vahenditega muuta oma ideed ettevõtluse edulugudeks. Lisaks on aktseleraatorist saanud eetilise disaini ja moe keskus, mis pakub ärilist mentorlust, väikeseeriatootmist, showroom’e ja müügipindu. Keskus pakub konsultatsioone materjalide hankimise kohta ja võimalike tootmispartnerite kontakte New Yorgis. BF+DA teadurid uurivad tootmist, materjale, kantavat tehnoloogiat, püüdes ühendada tehnoloogiaid 21. sajandi visiooniga ning uuesti määratleda moetööstust.